Så ni vet!

Jag kommer sluta blogga på den här bloggen. Kanske börjar skriva igen här. Jag kommer ha en annan blogg och skriva i så vill ni fortsätta följa mig får ni höra av er så får ni den adressen :) puss!


Om du bara visste hur mycket jag kan sakna dig ibland.

Min blogg har varit dum igen, men det verkar ha löst sig. Någon giftig gas spred sig i skolan idag. Typ alla utom vi i G fick gå hem, surt!! Efter skolan åkte jag till stan och har nu fixat avslutningsklänning. Köpte även lite andra kläder. Nu ska jag lyssna på en föreläsning! Hörs senare eller imorgon. Puss!


Det finns ingen annan som jag hellre är med.

Gick upp toktidigt och klockan är fortfarande lite.. Men ska man iväg till Liseberg så ska man :). Ska om ett tag dra till skolan och hoppa på bussen. Hoppas på att dagen bjuder på massa galenskaper. Vi hörs under dagen. Puss!


Det finns ingen annan som jag hellre är med.

Min blogg har varit konstig under dagen men den verkar ha kommit igång igen. Den här dagen har över huvud taget varit konstig, jobbig och helt jävla värdelös. Allt skit på samma gång, men det är väl lika bra det. Jag hoppas morgondagen blir bättre. Då är det mer nationella som gäller. Sen har jag prov i svenska med. Undrar om chanserna för en bra dag i morgon är särskilt stora? Den som lever får se. Godnatt på er, ska försöka få ett gladare inlägg imorgon :)


RSS 2.0