Jag längtar så jag kan dö.

Matteprov på morgonen, jobbigt, men jag tror att det gick ganska bra faktiskt :) Märks på fredag.
Hade ett engelskatest med som jag tror gick okej?
På svenskan skulle vi komma på en uppfinning som vi ska redovisa för de andra i klassen. Bex, jag och Ewiii kommer bjuda på en liten show tror jag :) Hihi, teater <3 Ketchuuuuuuup.
Sen på idrotten har jag och resten av min grupp tränat som galningar på våran dans. Vi är nöstan helt klara och den är grym. Ska bara komma på det sista och sen träna, träna, träna!
Har tyskaprov på fredag som jag inte kan. Inte lätt att träna när man inte vet på vad heller.. Våran tyskalärare är tvungen att vara hemma till jul så vi ska ha vikarie tills dess. Härligt mitt innan ett prov känner jag. Menmen. Hoppas att det är vikarien som rättar proven med, hihi.

auf Wiedersehen


If you want me to be real deep.

Jag har försökt förtränga det länge.
Vet att jag inte kan vänta mer nu, jag måste välja.
Det kommer bli ett svårt val med jobbiga konsekvenser.
Men jag måste.

The best thing I never had.

Kom precis hem från hoppträning. Hade Middemannen och det gick riktigt bra faktiskt. Han var helt galen men det var roligt :D
Ska nog bara ta det lugnt nu. Matten lägger jag åt sidan och hoppas på att provet går okej imorgon.

Puss fellows.


En låt jag inte tycker om.

Har ingen speciell låt som jag inte tycker om.. Däremot är inte skrikiga, robot-låtar min grej. Det är mest jobbigt att lyssna på. Men de flesta låtar kan jag vänja mig vid annars :)


bild från google

One step closer.

Känner för en ny design snart, ska fixa en när jag hinner. Kanske på jullovet? Tror så.
Just nu har jag lite engelska. Det är fortfarande lite mörkt ute, vinter på G. Men var är snön? Det är jul om mindre än en månad och det är ingen snö. På julafton måste det vara snö, annars är det faktiskt lite deprimerande.
Skulle inte skada att få lite snö till lucia med. 
Får dra till Sälen annars, åka skidor skulle inte skada alls! 

 
Bilder kommer sen, lite torka på det :)

Don't let me fall deeper now.

Hemma från luciaträningen nu. Det gick bra och jag klarade till och med av att sjunga solo. Läskigt som bara den, men roligt. Den gruppen som vi är nu är kanon med sången, kommer bli fint hörreni. Riktigt fint till och med :)
Alla är så duktiga. Jag ska sova nu tänkte jag, det är ju en dag imorgon med.

Nattinatt.


I have died everyday waiting for you.

Lyssnar på tok för fina låtar och fäller en tår lite sådär..


It's not me, it's you.

Det tog ett tag att komma upp från sängen imorse om jag säger så. Men nu är jag pigg och glad! Härligt :D
Den här dagen har nog en hel del att erbjuda. Jag har redan hunnit tappa bort min nyckel, vilket gjorde att jag fick lite hjärtklappning, och sen hittat den igen.
Har SO nu och ja, Moa och jag jobbar så bra! Som alltid.

Efter skolan blir det lite fika och mys hos grannen och efter det sångrep med lucian. Härligt att få sjunga lite :) Det är ju helt underbart.

Hopp Hopp.


En låt jag tycker om.


härlig låt!

So be kind and don't lose your mind.

Sovmorgon imorse, helt kanon!! Segade hela förmiddagen. Det var nog lika bra det eftersom det är storm ute. Försökte gör pannkakor till mig och lillebror förut med, det gick riktigt dåligt. Har nog aldrig gått så dåligt för mig att laga mat förut. Kastade nästan ut stekpannan genom fönstret.. Men kom på att det blir dyrt+att jag inte får några julklappr då. Så jag kastade inte ut den :)
Jag och Moa tog oss till stallet och fixade lite där. Ridning blev det ingen idag.
Nu har jag städat lite i mitt rum och har gjort två tal i matteboken med. Yeeei! Ska hoppa in i duschen nu tänkte jag och sen blir det nog sängen.


Tror att jag kör på den sminkningen imorgon, fint!

När man ser att det blöder, det är först då det gör ont.

Jag kom precis hem från nattinnebandyn. Den var rätt seg men fina vänner gjorde det såklart värt att vara kvar :). Har hunnit med jobb och stall idag med. Härligt!
Nu ska jag försöka tänka bort dumma, läskiga tankar och sova.

Natti natti!


Det regnade idag och det finns en mening med det.

Det var jättebra där jag var idag. Det var på ett servicehus för äldre. Fick följa med hem till vissa och sådär. Riktigt söta människor! Glad att jag fick se hur det är att jobba så :)
Tåget var i Åtvid runt fem så jättemycket har jag inte gjort sen dess. Myst lite med lillebror och sen pluggat. Har fått en del gjort på pluggfronten, skönt.
Nu är jag skapligt trött och ska sova så jag orkar att jobba lite imorgon.
 första bilden på willjut.

Hopp Hopp.


Five hundrend twenty five thousand six hundred minutes.

Jobbade några timmar imorse och sen åkte jag och Moa till stan.
Köpte lite julklappar, äntligen klar! Hatar att köpa julklappar för att det är så svårt och dyrt. Men älskar att ge bort saker :) Älskar att se andra bli glada för det jag har köpt. Bästa känslan :D
Köpte även en tröja till mig och en klänning. Nu har jag något att ha på mig nyår osv.
Imorgon ska jag ha som en PRAO på ett ålderdomshem. Det ska bli jätteintressant faktiskt. Ser fram emot det :)
Uppdaterar mer imorgon. Ni får ha det kanon.

PUSS!



naw!


Här brukar jag handla.

Jag har ingen direkt affär längre, förr var det mer så.

Gina Tricot
Bik Bok
Carlings
H&M
Make Up Store
Vero Moda

Det är nog där jag shoppar mest. Kan bli på andra ställen såklart, men oftast där :)
Är jag utomlands så blir det såklart lite andra affärer med :)


London!

Om man inte vet var man ska är det ingen idé att skynda sig.

Jag var riktigt pigg imorse. Första lektionen var slöjd och då försvann all energi jag hade totalt. Sen den lektionen har jag nästan sovit på varje lektion. Förutom tyskan och so:n då. Tyskan var galen och so:n gick kanon.
No:n var bara blä. Usch så arg jag var!!

Nu på eftermiddag/kväll har jag hunnit med en uteritt med Heléne, hämta grejer, bosatt mig hos mamma, ätit, duschat osv. Ska kolla på lite läxor och annat onödigt. Sen ska jag sova så jag kan vara pigg hela dagen.
Det är en plan :) En bra plan!



Bloggarna jag läser.

Jag läser inte så jättemycket bloggar. Det är mest folk jag vet vilka det är.
Läser inte mycket alls på kändisbloggar, ibland på Laila Bagges, Kissies och Micahs.
Kompisar bloggar jag läser är:

- Evelina
- Bella
- Moa
- Patricia
- Sara
- Jane
- Emelie
- Jossan x2
- Carro
- Nemii
- Jenny
- Ida
- Hanna

Kan ha glömt någon.

En händelse som påverkat mig.

Det finns många händelser som påverkat mig på olika sätt. Vissa mer än andra och vissa saker har varit bättre än andra osv. En händelse som påverkat mig på många olika sätt tänker jag skriva om.

Det var när min morfar dog. Det är lite mer än ett år sedan han dog nu.
Jag har inte varit med om att någon så nära mig har dött innan. När min farfar dog så var jag bara tre år och jag kommer inte ihåg någonting. Det var lite nytt för mig kan man säga.

Jag tänker inte berätta om hur han dog, för jag vet faktiskt inte riktigt. Det är mycket konstigt som jag inte förstår. Läkarsnack.

Morfar åkte in till sjukhuset för att han hade skadat sitt knä. Han kom aldrig hem igen. Jag fick aldrig se honom igen. Jag var inte beredd.  

Hela tiden när han låg på sjukhuset, vilket var två veckor, så var jag rädd. Det var en panik som växte inom mig. En ny rädsla, som jag inte kunde beskriva, påverka eller förstå. Jag intalade mig själv hela tiden att det kommer bli bra, han fixar det här. Det kommer bli som vanligt igen. Han blev sämre och sämre. Det var en maskin som fick han att andas. Efter de två veckorna som då hade gått skulle läkarna ha ett möte. När jag kom hem från skolan som började samma dag så ringde min mamma. Hon berättade att läkarna bestämt sig för att stänga av maskinen som fick morfar att andas… När hon sa det så blev det bara tomt inuti mig. Jag blev stel. Kunde varken gråta eller prata. Allt runtomkring blev tyst, stilla. Jag fick inte fram ett ord.

Hela den dagen var konstig, jag förstod ingenting. Inte förrän på kvällen då mamma ringde och sa att han var borta så började tårarna rinna. Jag gick till skolan dagen efter. Vissa visste, andra inte.

Veckorna fram till begravningen var bara konstiga. Jag förstår fortfarande inte hur hela vardagen kan ta en vändning, hur allting kan ändra färg. Världen rullar på som ingenting, även att någon fattas. Att alla lever sina liv utan att ha en aning om vad som hänt. Och att jag lever utan att veta hur andra känner.

Dagen innan begravningen så började jag förstå, på riktigt. Jag kommer aldrig få träffa morfar igen, aldrig få skjuts av honom till stallet mer, aldrig se honom, aldrig få höra honom prata. INGENTING. Han är bara borta. Jag förstod inte, ville inte. Jag fick panik och kunde inte andas ordentligt. Det var sådan smärta och det gjorde så ont. Jag bara skrek. Det kunde inte få vara sant. Men det var det. Begravningen var så fin och så jobbig. Men den var viktig, det kände jag.

Nu, mer än ett år senare, är jag van med att han är borta. Det är inte så att jag inte saknar honom eller att det inte gör ont längre. För det gör det! Men jag har lärt mig att leva med det. Något fattas, något viktigt. Men jag har lärt mig mycket av det också. Att ta vara på den tiden jag får och den tiden jag har med andra. Det är viktigt att säga till andra vad de betyder, det är viktigt att säga till sina nära att man älskar de. Det är viktigt att känna sig älskad.

Smärtan som fanns så skarp och gnagande hela tiden har avtagit, det är ibland den kommer tillbaka. Vissa dagar är fortfarande jobbiga. Men för varje sådan dag så blir jag starkare. Jag börjar förstå vad som är viktigt och hur skört livet är.
Jag förstår nu innebörden av ”’även den djupaste smärtan har en mening”.

Jag saknar dig morfar och jag älskar dig. Tack för alla åren. Du kommer alltid finnas med i mina tankar.


Could be the start of something new.

Dagen blev som jag trodde. Förutom att hälso var stängt :( Jag och Bella tog en powerwalk istället. Var ute i en och en halv timma tror jag. Duktiga tjejer :D En kanonbra avslutning på dagen, tack Bellu. Du är bra du!

Sitter nu och tröstar syster för hon är ledsen över att hennes iPhone är dum. Den raderar allt och grejar..
Ska plugga lite tyska nu och sen blir det att sussa. Har lite sömn att ta igen...


It doesn't matter who's wrong or right.

Jag ska till stallet nu för stalljour. Tror att jag ska hinna rida lite. Sen ska jag hem och göra mig iordning för luciarepetition. Efter det ska jag förmodligen dra till hälso med Bella.
Kommer bli en bra dag hoppas jag :) mycket att göra, men får göra det bästa av det!

Vi hörs senare.


Det finns ingen väg tillbaka för en som är en loser, ett riktigt jävla as.

Pappa väckte mig imorse och fråga om jag ville följa med till Stockholm för att se på någon tävling med skidor, snowboard och grejer. Nu sitter jag, pappa, Elias och Lulle i bilen och vi är påväg :) känns lite random att dra till Sthlm helt plötsligt men riktigt kul! Kan säga att grabbarna är bäst! Kanon resa hit. Åker hem ikväll igen. Men innan dess ska jag se massa coola hopp och leva livet med grabbarna grus!

Puss!


My heart is refusing me.

Skolan var ganska bra idag ändå :) Fredagar är den bästa dagen helt klart. Film och bara slapp. Så gött!
Stallet efter skolan och det blev lite fotografering med Midde och Moa. Bilder kommer!
Har käkat god mat hos farmor nu på kvällen och sen kollat på IDOL. Det börjar nog snart igen så ska se det då :)
Sen läsa i min bästa bok. En riktig slö dag känner jag att det blev, skönt!

du anar inte hur mycket jag saknar dig.

Berätta om staden jag bor i.

Stad och stad. Det är mer en by, håla, ja eller något i den stilen :)
Jag vet inte riktigt vad jag tycker om Åtvidaberg. Det är inte så stort vilket gör att man vet ungefär vem alla är och man tror att man vet väldigt mycket om andra som bor här. Det är rätt mycket snack och sådär. Det är lite av en smet här. Det händer ingenting.
Det är ett tryggt ställe att växa upp på och det är bara en halvtimma till Linköping så helt okej är det :)
Jag kommer inte vilja bo här hela livet, det är jag säker på. Jag vill se mig om, träffa nya människor. Jag kommer ändå alltid ha släkt här så helt kommer jag inte härifrån, fast det vill jag nog inte heller :) 
Åtvid kommer ju alltid vara Åtvid lixom :)

Räcker det om jag älskar dig?

Jag skriver min dag 1 imorgon, bara så ni vet.
Måste fixa iordning lite annat just nu.
Men vi hörs imorgon som sagt!

Ha en bra kväll.

Jag måste varit någon annan innan jag kände dig.

Gymnasiet som jag och Evelina besökte igår var väldigt rörigt. Fick inte så bra info och det vara ganska konstigt. Skönt att veta var jag inte ska gå :) Det blev en liten sväng på stan med Ewii efter och vi åt lite med :) Sen mötte jag Moa och Patricia, såg på film och åt. Fast det visste ni ju redan :)

Kom hem runt halv ett igår och hade som tur var sovmorgon idag. Jag har NO nu och vi går igenom en massa konstiga begrepp och grejer. Jag ska fortsätta lyssna nu tänkte jag :)

Puss.  


<3

We start with forever.

Sitter på donken med brudarna på bilden :). Vi har sett breaking dawn vilket vi var nöjda med och nu väntar vi på att klockan ska bli halv så vi kan dra till bussen. Uppdatering om gymnasiet jag kollade på idag får ni imorgon :)


Listan jag lovade.

Berätta om staden jag bor i
En händelse som påverkat mig
Bloggarna jag läser
Här brukar jag handla
Ett kort på mig som någon annan tagit
En låt jag tycker om
En låt jag inte tycker om
Min familj
Mina kompisar
Min släkt
Något som gör mig upprörd
Något som gör mig glad
Mina rädslor
Min favoritplats
Varför jag bloggar


That's all I really know.

Det blev ett riktigt jobbigt markarbetespass. Jobbigt precis som det ska vara :). Nu ska jag sova, tidigt i säng igen, ska bara läsa lite i min älskade bok. "som om ingenting" av världens bästa Katarina Von Bredow. Har redan läst boken men eftersom den är så bra så läser jag den igen :)
Imorgon tänkte jag börja med en sån här rolig lista igen. Ska hitta en bra och ha ett inlägg om min dag och ett inlägg som hör till listan lixom. Då blir det varierat och bra. Tycker själv att jag är väldigt bra på att uppdatera min blogg :) applåder till mig: Tack och bock!

Hejdå sötisar!

En bild som MP tog på mig idag. Jobbar bra (Y)


Be the one I've been waiting for my whole life.

Efter en mattelektion med världens roligaste vikarie och hur mycket skratt som helst (jag grät av skratt) så är jag rätt trött nu. Har PS och jag ska fortsätta jobba lite med matte bara för att ha något att göra.
Ska iväg på någon gymnasiegrej sen och efter det är det elevens val. Ska bli lite dans då :)
Ikväll så blir det hoppträning med.
Uppdaterar senare hörreni :)


Texten, låten.

Always looking down.



Det där är min skiss till slöjden. Ska brodera allting på ett örngott. Får se hur det kommer gå att göra det men jag ska nog lyckas. Jag har svenska nu och vi skriver brev. Ganska soft och jag är klar :) Eftersom jag inte har ett dugg att göra nu så bloggar jag lite. Duktig tjej. Tror att jag slutar om två lektioner, jisses vad skönt. Skulle behöva hem och sova direkt, men icke sa nicke. Det blir stall, hämta grejer hos mamma, osvosv. Måndagar är körigt.

bombom.


All of these feelings inside.

Jag somnade klockan åtta igår så sov alltså tio timmar inatt. Men jag är fortfarande trött.. Lite illa kanske.
Har slöjd och stänger ute omvärlden med hjälp av musik. Det får mig att vakna lire iallafall.
Så snart är jag pigg och glad igen. Inte mycket som behövs här inte.
Återkommer snart gullungar.

Puss.


When all is said and done.

Usch och fy så jäkla trött jag är. Jag orkar knappt hålla ögonen öppna. Har jobbat i stallet från åtta imorse till halv sex. Sammanlagt en timmas rast. Hårt liv jag lever.. Ska gå och sova nu. Det finns ingen ork till plugg för provet jag har imorgon. Det får bli som det blir med det helt enkelt. Ja klockan är kvart över sju, men jag ska sova ändå :)

Föresten, nattfotbollen var bra och det var mysigt folk där! Mässan i Linköping var bra, umgicks med min kära mamma och fina vän Evelina så det kunde inte blivit mycket annat. Blev lite fika på stan efter och jag köpte mig en mössa med, nu behöver jag inte frysa i vinter. Härligt.


plooooj!

Låt honom veta att inget är som förr.

Jag har hoppat pay'n jump idag. Jag vet inte riktigt hur jag ska sammanfatta det. Jag är inte nöjd. Inte på min inverkan, på hur Tigge lyssnade, på hur det blev osvosv. Men jag vet samtisigt att jag har på tok för höga krav på mig själv och att jag är stenhård mot mig själv. Det är jag faktiskt, mästare på att kritisera mig själv. Det är inte så bra det.. Kanske borde vara nöjd. Jag har inte superdupervana och det har inte Tigge heller. Hon är ung och ja, det är inte en lätt match. Jag kom igenom hela banan, tog mig igenom det jag tycker är läskigt. Övertygade Tigge om att hoppa och det gjorde hon med. Så jag får vara nöjd med det. Så är det bara Nog om det..

Jag är luciakandidat för Åtvidabergs lucia. Det är läskigt och roligt. Bilderna har kommit upp i både tidning och lite överallt i hela Åtvid. Bilden gillar jag inte.. Men det är också det enda som faktiskt känns jobbigt. Det ska bli jätteroligt att repa sånger, sjunga i kyrkan och gå runt och lussa på olika ställen. Det är ett bra gäng och det känns riktigt bra med det.

Imorgon ska jag till konsert och kongress för gymnasiemässa tillsammans med mammut och Evelina. Underbart sällskap iallafall :) Får hoppas att det blir en bra mässa, kanske får nya idéer på framtiden? Vem vet?
Efter det ska jag till stallet och fixa lite och sen blir det mat hos mormor.


kan hända att jag har de absolut bästa syskonen man kan ha.

Never mind I'll find someone like you.

Inlägget jag skrev förut verkade försvinna av någon anledning. Jag som hade lagt in fina bilder och allt :(
Jag har repat lite nu efter skolan och sen har jag pluggat på hemkunskaps prov/läxförhör som vi har imorgon. Helt onödiga grejer att kunna om ni frågar mig, men inte slipper jag det för att jag tycker så :)
Imorgon kommer jag förmodligen avlida av flera orsaker. Ska bland annat hoppa pay'n jump på Tigge vilket jag kommer vara massa nervös för.
Men fredag imorgon iallafall, gött! Helgen kommer bestå av gymnasiemässa, träffa släkt, nattfotboll, tävling osvosv. Så jag har att göra helt enkelt. Skulle vara skönt att ha en dag att göra absolut ingentins på snart, men icke. Om några år kanske? Får boka in ett datum tror jag..
Nog om det.
Nog av skriverier över huvud taget nu tror jag. Ska återgå till mina älskade pluggpapper och sen ska jag sova. Fast först slänger jag in någon bild eller två här med :)

Pussigull.

image description 
tihi, pletty och jag förra veckan. jag sitter lite konstigt, men sak samma.


en gammelbild på mig och bellu!

What a day for a daydream.

Förutom trötthet så är det en bra dag idag :) Iallafall hittills.
Har haft matte nu och jag gjorde 55 uppgifter, det är bra! 
Sitter nu och har bild -.- Har inget att göra så det är lite rulla tumme lektion  typ :) LIKE IT!
Har idrottsprov idag med, skönt att bli av med det.

Puss älsklingar.

Sad eyes.

Det blir bara blä-inlägg idag.. Men det är så det mesta känns så jag gör mig inte till här i bloggen.

Jag saknar dig.
Jag hatar dig.
Jag älskar dig.
Du förstår inte.
Jag förstår inte dig.
Det funkar inte.


This is how it work.

1. Jag är trött.
2. So är tråkigt.
3. Beppe pratar mycket.
4. Vikarien är.. rolig?
5. Jag är dålig på geografi.

Så funkar skolan och SO-lektionen.

There is nothing else you can do.

Det är strömavbrott i halva Åtvid ungefär. Tror att den skulle komma tillbaka runt nio.
Jag är hos farmor nu och här funkar strömmen kanonbra :) Så jag passar på att ladda mobil och lite så.
Ska plugga lite nu med för jag har massa att göra den här veckan.
Jobbigt läge..


jag tycker om dig.

Don't try to explain your mind I know what's happening here.

Gissa vad jag gjort i helgen? Träffat Netty och Matilda :D Det var helt underbart att träffa lilla ponnyn igen. Det var ändå ett halvår sen sist :) Att sitta på hennes rygg var helt fantastiskt :) Jätteroligt att träffa Matilda med. En kanonkväll igår med henne och Moa.
Nu sitter jag här och ska snart äta lite mat. Gråter lite smått för att börja skolan imorgon. Hela veckan kommer bestå av prov, läxförhör och redovisning. USCH!

Har inte mer att säga nu. Det kommer bilder och mer uppdatering imorgon.

Puss

Say hey I love you.

Jag sitter nu på tåget påväg hem från Köpenhamn. Snodde mammas dator, hon är iväg och handlar lite att äta till oss. Har haft riktigt bra dagar här och kvällen igår var rätt intressant. Haha, var med på en alumniträff med mamma. Roliga människor :) Har träffat ganska roliga människor över lag (♥Mikkel, Torgny, Daniel, Vikingmannen, Ringmannen, Hoppelihopp)
Har hunnit shoppa ännu mer än det jag lade upp sist. Kan inte ladda in bilder nu, kanske gör det senare eller en annan dag.
Inte jätteroligt att åka tåg men helt okej. Är supertrött så det ska bli skönt att komma hem och sova i min egen säng igen.

Här är allt jag köpt under dagarna, fast i bokstavsform:

- Vinterjacka
- Ring
- Två par jeans
- Vit stickad tröja
- De två tröjorna (som jag visade på bild sist)
- Klocka
- Stickat hårband
- Spetslinne
- Julklappar till julklappsspelet
- Julklappar

Det var allt jag kom på nu. Har köpt lite godis från en superbig godisaffär och så med.
Var även i en jättegalen affär igår som jag inte kommer ihåg namnet på. Jag fick en chock. Det luktade jättemycket parfym, det var mörkt och ca två tusen speglar. Galen musik och de hade nästan lika mycket personal som speglar. Inte ett enda klädesplagg hängde på ställningar. Allt var vikt och lagt i hyllor. Dyrt som satan var det med. En t-shirt med affärens tryck på kostade sjuhundra svenska kronor. Personalen hade likadana kläder vilket var rutiga skjortor och svarta byxor/kjolar. Alla som jobbade där var supersnygga. I ingången till affären stod en tjej och en kille och hälsade välkomna. Lika snygga dom med och killen hade öppen skjorta och supersnygga magrutor. Ja, ni förstår. Galet.
Var tvungen att gå tillbaka idag och kolla så jag inte drömt allt. Det hade jag inte. Allt var likadant förutom att det var en ny tjej och kille som hälsade välkomna. Killen med en mage att dö för ungefär. Haha.

Vad jag tycker om danskar har jag svårt att avgöra själv. Språket är svårt att förstå men nu efter några dagar fattar jag mer. I början fattade jag noll och det var rätt jobbigt eftersom alla pratade med mig. Det är rätt dyrt i de flesta affärer. Men de har annorlunda och bra affärer. Mysig huvudstad helt enkelt.
Väldigt lätt att ta sig dit och så med tåg. Det är ju ett plus :)

Nu har jag skrivit ett jättelångt inlägg och är litr trött i fingrarna. Tror att jag ska vila dom och försöka sova lite.
Mamma tittar lite tröttsamt på mig så jag ska ge henne sin dator med :)

Farvel mine favoritter.

But now there's nowhere to hide.

Tjenare bloggen!
Jag har internet här och det är ju kanon :) Jag kan hålla mig uppdaterad.
En helt okej resa idag, lite tidigt att gå upp bara. Ett plus var att jag kom till Köpenhamn tidigt och fick hela dagen till att gå runt och kolla i affärer och bara njuta av att ta det lugnt för en gångs skull.
Jag har handlat två supersköna tröjor idag som jag är nöjd med (bild under texten) dock inte så bra bilder på dom. Sen har jag köpt en ring med (också på bild) och lite finare bild på den.
Imorgon blir det mer shopping och då är jag nog lite piggare. Blir att köpa en jacka då med. Har hittat en som det antagligen blir om jag inte hittar en bättre.

Passar på att slänga in lite bilder på det jag köpte igår när jag var i stan med och även bilder från då (läs: för att ni inte ska bli förvirrade så skriver jag vad det är och när jag köpte det med)

       
Jag och Emli igår. Vi ville visa upp våra ringar på första bilden bara så ni vet :)

       
Ugglering


Grön tröja- Saint Tropez


Beige tröja- Saint Tropez


      
Höga jeans- Vero Moda
Halsduk- H&M
Tröja- Vero Moda

(köptes igår)

xoxo Shopping girl

Färglös som en tår blir jag utan dina andetag.

En riktigt mysig dag med min Emli på stan. Hittade höga jeans, tröja, ring, halsduk som jag är nöjd med :) det blev en hel del skratt, prat och galenheter under dagen. Tack för dagen Emli, bäst är du! <3

Sitter nu på tåget påväg till Köpenhamn. Har ingen aning om var jag befinner mig i landet nu, men jag är iallafall påväg åt rätt håll. Tror jag?
Jag vet inte hur det blir med uppdatering de här dagarna, men det märks.

Ni får ha det kanon så hörs vi snart!
Puss finingar.


RSS 2.0