Här och nu bländad av ett stjärnljus.

Jag gick upp tidigt och gjorde mig klar för en promenad till Virken med farmor. Det tog ungefär en timma och en kvart. Träffade gammelmormor, Ylva, Viktor och Oskar. Fikade lite och sen kollade jag när Viktor och Oskar förlorade en hel del hockeymatcher. Sen blev det lite mat och efter det så körde vi wii. Man skulle skjuta fåglar. Var inte riktigt så bra på det.. Hehe. Fick skjuts hem av Viktor och Oskar sen, goa grabbar dedär!

Sen blev det fars för min del. Fixa hår och greja och sen kollade jag på själva föreställningen, genrep var det. Duktiga duktiga! Imorgon är det premiär. Tror att det kommer gå minst lika bra.
Nyårsafton imorgon med.. Shit! Var tog 2011 vägen? Vet inte. Men ändå skönt att året är över. 2012 kanske kan bli bättre? Ja, tror nog det!

Nu ska jag sova lite så man orkar med morgondagen.

Puss!


Tänk så blind jag var.

Vaknade idag runt elva och då åt jag lite frulle.
Åkte till stallet och mockade åt Tigge. Sen sprang jag hem. Det var jävligt kallt! Usch ;)
Sen skulle jag och mina bröder ner till bowlinghallen. Men självklart så fanns det ingen bana ledig förrän några timmar efter, flyt! Så det blev att traska hem igen.
Har varit vid farsen nu en stund och hjälp Jonna att fixa hennes hår. Nu är jag hos farmor och vi ska snart äta. Mumma!

Pusshej.


bebis, var håller du hus?

One step without you and I'm dead.


Världens bästa människa.
Älskar dig lite lagom mycket.

When will my life begin?

Disneymusik är nog det bästa som finns.


Finns en svensk också. Den är jäkligt bra med :D

För mycket tid att tänka på allt jag ser hos dig.

Det blev en tripp till stan iallafall. Träffade Evelina på bussen och vi gick en stund ihop på stan. Sen skulle hon till Vadstena så då kollade jag vidare i lite affärer. Fick med mig lite grejer hem idag med. Nu ska jag köra wii med mina bröder tänkte jag.

Pusshej fina ni!


skön låt!

Searching for a new day.

Sov hos min syster inatt, hon har flyttat till källaren så då fick jag sova hos henne ;)
Gick upp klockan åtta och var ute och sprang med lillebror, jävlar vad jag springer :D Nu har jag kollat på lite avsnitt av andra avenyn med Moa och ska kanske iväg till stan en sväng sen. Får se hur det blir med den saken :)
Puss på er så hörs vi!

Jag tappade bort mig själv någonstans på vägen.

Uppe klockan 6 imorse för att ha stalljour. Det gick fort eftersom vi var många så då red jag och Moa. Barbacka i paddocken. Hästarna var återigen galna. Idag berodde det nog mest på den jäkla blåsten.

Stan var riktigt bra men det var lite väl mycket folk. Shit shit alltså, hade lite smått panik ett tag :)
Fick med mig en del hem och har även hittat saker som jag ska köpa nästa gång. Det jag köpte ny var ett par byxor, tre tröjor, puder, concealer och nagellack. Ett presentkort rök helt, resten har jag kvar :D Yei!
När jag kom hem så blev det en löprunda. Sprang lite överallt. Sjukt skönt är det. Höra musiken pumpa i öronen, känna kroppen jobba och rensa tankarna. Eller bara släppa alla tankar helt, det behövs verkligen det med..

Nu tänkte jag mysa lite framför TV:n eller datorn och bara njuta av att jag har lov. Morgondagen får vi se vad den har att erbjuda.


naw.

Om du går, bara tanken är svindlande svår.

Nu har har varit duktig och varit ute och sprungit. Var ute och gick med mormor och mamma också så kan hoppas att lite julmat är borta :)
Ska snart ut till stallet för kvällsfodring. Imorgon bär det av till storstaden med farmor, Elias och Moa. Eftersom jag fått en del pengar och presentkort så kan jag nog göra av med de imorgon :D

Hejdå på er!


Älskling, jag kommer aldrig förstå dig om du inte hjälper mig.

Jag är nöjd med julen och med julklapparna. En hel del pengar, presentkort, parfym, kläder, kalender och en onepiece :D Like it a lot! Körde julklappsspelet med och vann nästan för mycket :) Hihi, härligt att man kan ha tur någon gång iallafall.. Saknade dig extra mycket igår morfar, julen är inte sig lik utan dig.

Idag sov jag rätt länge och snart kommer mormor hit för att äta, usch vad man äter mycket runt jul :o. Jag är fortfarande mätt ju! Jag har sytt också. Måste bli klar med mitt jäkla broderi. Fröken tvingade mig att ta hem och sy över lovet, hur snällt var inte det? :D Tack fröken!

Har inte så mycket mer att skriva tror jag. Uppdaterar mer sen.

Hejdå fellows.


GOD JUL!

God jul på er!
Hoppas ni får en kanonbra jul med fina julklappar. Uppdaterar mer ikväll :)

Puss på er :D

Vi vet båda två att det är såhär man mår när man hemligheter har.

Vet inte var det var med Tigge och Midde idag. De var galna. Tigriz dansade runt som en tok i stallgången. Midde var det iofs inte så stor skillnad på mot vad han brukar vara. Men idag hoppade han runt som en galning när jag försökte få han att lugna sig.. Tokiga hästar! Nu har jag kommit hem och ska snart duscha. Tror det blir att se på någon film sen, är trött igen. Ska göra lite julgodis med då det mesta redan har tagit slut här hemma.. Det är alldeles för gott :D

Vi hörs senare, ta hand om er.
Pussssss


söten.


You are my superstar.

Bra kväll med brudarna igår. Senare på kvällen var höjdpunkten :D fröken Fanny och bilshow :)!
Nu är jag påväg till stallet där jag ska rida ut med Moa och Lollo. Ikväll blir det att sova hos pappa. Håll i hatten- julafton imorgon. Bara en fråga, var tar snön vägen?

Hejsvejs.


Se mig när jag söker dig med blicken.

Skolavslutning idag, galet skönt. Betygen var bra och jag är nöjd :D
Har fixat lite med att slå in julklappar när jag kom hem och så har jag sett på filmen älska mig. Självklart en hel del gråt. Men det är en film riktigt värdig att se!
Jag ska snart klä om och sen börja laga mat. Det blir mys med brudarna ikväll. Lite spel, mat, godis och snack. Kvällen kan knappast sluta bättre!

Puss.

Hand i hand med min bästa vän.

Bowlingen idag i skolan gick inte så bra som planerat. Det gick skit. Idrotten var lite bättre men fick lite ont efter massagen. Haha, men det var avkopplande..
Eftermiddagen med Jull blev mys :) Vi pratade och skrattade mest. Och åt julgodis :) Farsrepet var roligt att se med.

Nu ska jag sova. Ikväll är jag glad att jag var vaken lite längre. Har fått bevis på att jag har världens bästa släkt. Är väldigt glad :D De gjorde min kväll!!

Puss och godnatt!


If I ever leave this world alive.

Jag tror att jag har tagit lov redan, iallafall så är min hjärna inställd på det :) Det går inte så jättebra att tänka. Min lilla vän Patricia har visst också tagit lov redan. Hon glömde alla bilder hemma så vi kan inte jobba på bilden och inte lämna in vårat arbete. Aja, jag tycker om henne ändå! Så nu har jag absolut ingenting att göra och det är skönt. Kommer bli en bra dag idag. Massage och avslappning på idrotten, chill!!
Efter skolan ska jag leka med min fina Jull. Ska ner till kulturhuset efter och kolla på farsrep.

P.S I Love You

Kan även säga att jag såg just den filmen i söndags (Ps I love you alltså) och jag har sett den förut. Vet hur jäkla sorglig den är. Men jag skulle tvärt se den ändå. Och jisses vad jag grät. Grät som bara den och sprang till pappa som fick trösta mig :) Hihi, jag är nog lite känslig vad det gäller filmer. Inte så lite heller kanske, mycket.


bild från google.


När jag smsar dig!!!



Evelina och jag har dansat, sjungit och upplevt gamla minnen! Haha, underbara låtar! :D

Now half of me is left.

Datorn var inte igång på hela kvällen igår så det blev bloggtorka. Hur eller hur.
Jag var i stallet efter skolan och red Tigge. Det gick hur bra som helst och det kändes kanon. Fina bebis.
Senare var jag ute och gick med min goa vän Sara.

Nu sitter jag och lyssnar på min SO-lärare idag. Det är inte mer intressant idag om jag säger så. Vi har inte kommit in på kineser än, idag är det arbetskraft som gäller. Nae, nu är det fotbollsmatch i Afrika som är ämnet. JAG FÖRSTÅR INTE. Förstår inte mer när jag bloggar, men ändå (a)

Vad som händer idag i skolan är väl ungefär ingenting. Det är nog en lugn dag över huvudtaget. Hopplektion ikväll :)

Hopp och hej på er :)


Fiiiiiiiiiiiiint!


Min släkt.

Ja, vad ska man säga?
De är bäst och jag älskar dom.

På pappas sida är vi en stor släkt. Ganska galen med. Vi har lekdagar (har haft i alla år) och alla älskar alla typ. Det finns lixom inga svårigheter. Massa bus och skoj alltid. Det finns vissa i släkten som jag står närmre än andra men när vi träffas är det ingen skillnad. Det är ganska stor åldersskillnad med. Den yngsta är runt 6 och den äldsta är 91. Gammelmormor Greta, världens bästa!

Hos mammas sida är det inte lika stor släkt men de är hur bra som helst de med. Mormor, moster, mosters man, kusin. Det är de vi umgås allra mest med. Men sen är det mammas kusin Mirja med och hennes man Mattias och sen deras barn Mio och Nellie.

Det finns nog inte så mycket mer att säga. Alla är underbara och jag har världens bästa släkt, alla gånger!!
De har alltid funnits där och har alltid trott på mig.


There is nothing left of me.

Den här helgen har det varit fullt upp vilket har gjort att bloggen inte blivit så bra uppdaterad. Efter jag kom hem i lördags blev det stallet direkt för att hjälpa till på luciashow. Senare på kvällen blev det julbord i stallet. Åkte hem ganska tidigt eftersom hela familjen var trötta. Igår så blev det en dag med min käre far. Han är bra den gubben!

Nu är jag i skolan och har haft slöjd och tyska. Har inte gjort allt för mycket på lektionerna, film på tyskan :)
Har SO för tillfället och vi har någon slags genomgång. Jag trodde vi skulle gå igenom geografin som vi jobbat med på senaste tiden. Läraren hade visst andra planer... Han pratar om att hans pappa jobbade på Shell och han berättar att kineser vill ha stora bilar. Hänger inte med riktigt. Jaha, nu pratar han om bussar med.
Ska försöka ge mig in i ämnet tänkte jag. lycka till.

Glad för att det bara är några få dagar kvar i skolan. Jag behöver lov mer än någonsin!!!!

Puss och hej!


Sån bil kanske skulle vara något för Kina?


I couldn't see how every sign pointed straight to you.

Nu sitter jag i bilen påväg hem från Ullinge. Har käkat julbord, spelat en del biljard, wii och varit allmänt social. Får inte glömma att jag försökt hålla mig borta från en full läskig gubbe som också var på julbordet igår. Jättebra att träffa Jerker och Karolina, det var helt klart det bästa. Helt bäst är dom :)
När jag kommer hem sen blir det stallet för luciashow. Ska hjälpa min käre far att sköta de tekniska grejerna.
Vi hörs! Pussss


Tell me it's okay.

Jag har haft fullt upp hela dagen med skola och lucia. Tufft men roligt.
Imorgon är sista lyckaframträdandet. Det ska bli skönt men tråkigt också och jag kommer sakna gänget massor. Har trots allt levt med dom den här veckan. Bra är de med :)
Upp med tuppen imorgon och locka håret. Sen blir det julbord på Ullinge imorgon, då får jag träffa Jerker med. Saknad som bara den, världens bästa farbror!


You can break everything I have.

Jag är helt galet trött.
Tänkte gå upp klockan 6 för att locka håret till luciaframträdandet, men jag orkar bara inte! Får se om jag hinner det sen. Nu sitter jag i ett litet utrymme med Evelina och Bex. Vi ska snart ha en muntlig uppgift, dags för keeeeetchuuuuuuup!!!!! Sen ska jag iväg och lussa för en massa golfare :)

Skriver rätt mycket om lucian känner jag..
Men det beror på att mär jag gör någonsting så ger jag allt jag har, vad det än gäller. Jag gör inget halvt lixom. Just nu är det lucia som varit det stora och därför är det det som kommer med hela tiden. Samtidigt som det försöker så försöker jag ge allt på allt annat som finns. Lite höga krav på mig själv kanske.. Inget som är bra, men måste jobba på..

Pussigull



Att skänka värme, ljus och glädje.

Hej min fina blogg.

Vill bara meddela att just nu är jag riktigt glad. Jag och mina fina tärnor och körer gjorde världens finaste konsert idag :) Jag är sååååå glad!!! Galet. Är stolt över mig själv och alla andra <3
De andra framträdanden gick också bra, men det var lite jobbigt mot slutet. Mådde inte så jättebra då. Men vi klarade det :) Imorgon ska jag till skolan och sen blir det lussa igen. Samma sak torsdag fredag :)

Efter jag fått lite bilder av folk så kommer de ut här :)

puss!

Har blivit bortbytt, grundlurad, borde blivit van nu.

Jag uppdaterade aldrig igår, som ni märkte. Var tvungen att sova.

Genrepet igår gick inte så bra. Jag höll på att svimma och det var rätt obehagligt.
Men själva konserten gick faktiskt bra. Kronan klämde inte så mycket då och det blev fint. Solosången gick med bra så jag är nöjd :)
Idag så blev det att gå upp klockan 6 för att locka håret. Skolan gick rätt fort, spelade in en härlig film också.
Gick tidigare från skolan för att ha ett framträdande på IOGT. Det gick bra.
Sitter hemma nu och väntar på mat. Jag har skalat potatis :)
Sen blir det ett till framträdande.

Pussss.


frågan som alla ställer sig: vad har bilden med Linns dag att göra?
bra fråga, för den har inte så jättemycket med dagen att göra.
mer än att jag tog den på en slöjdlektion för några månader sen
och jag hade slöjd idag :) thihihi.

En stjärna lyser så klar.

Har varit i stallet nu på morgonen. Ska göra mig lite iordning nu och sen ska jag till mormor och äta. Efter det kommer mamma och hämtar mig och skjutsar mig till kyrkan.

Ett kortisinlägg då jag inte hinner skriva mer ;) uppdaterar ikväll.

Pusss på er.


Jag har fastnat med händerna i marken.

Var i stallet på förmiddagen och red en galet stark Tigriz som ville kasta av matte hela tiden. Men jag satt kvar!
Sen har jag inte gjort mycket alls. Har sett på lillebror på tjuvjakt som för övrigt är väldigt bra :)
Gick promenix med mammut med. Borde hitta på något känner jag, det är lördag ju. Men det finns ingen ork till det någonstans. Är helt slut. Vill bara sova!! Kanske är det jag ska göra med..
Imorgon är det dags för luciakonsert och jag är nervös. Innan jag ska vara i kyrkan så blir det en tripp till stallet och lite sådär med.

Hörs imorgon.
Puss.


Mina kompisar

Först och främst! Ni är de absolut bästa. Världens finste vänner, alla gånger!
Finns inga bättre. Älskar er masssssaaa!


Det finns fler, men har inga bilder på er.
Ni betyder massa ni med <3


Tyck synd om mig nu, det var det sista du sa.

Nae, det ska inte bli någon slags deppblogg här nu.
Behövde bara strunta i den lite.
Idag dansade vi upp och jag lovar er, våran dans var grym. Är galet nöjd med den :D
Efter skolan så var jag och Moa neråt och jag fixade julklapp till mormor och sen olja till mitt hår. Fikade på sandelius med.
Nu ska jag fira att jag inte har några läxor och idag ska jag sova tidigt som satan. Imorgon är det fredag :DDDDD Då blir det att hjälpa till på Pay'n jump. Lördag är nog bara lugn och på söndag är det luciakonsert. Börjar redan bli nervös, men det kommer bli jätteroligt och fint tror jag!


Berlin!

For you and for me.


ebba och linn



joss, bellu, linn

konfirmation


patrica, sara, linn- avslutning 8:an

mammut, linn

jull, lull

släkten

emli, linn


kniv, gaffel

netty, linn

julia, moa, moa, linn

elias, linn

midde, linn- maskeradhoppning

patricia, linn, sara

papput, elias


moa, linn- i 6:an eller 7:an

Dumbom det finns ingen annan mitt hjärta nästan stannar.

Det kommer upp en hel del bilder här snart.
Ska bara hämta lite grejer hos pappa först.
Har inget att skriva om nu.

Återkommer


Dagarna går, jag försöker förstå varför.

jag går sönder innuti, jag orkar inte förlora.
jag hade lovat mig själv att inte ta någonting för givet.


Lost in a daydream.

Slöjden idag får nog vara höjdpunkten i skolan. Hade världens bästa vikarie och vi skrattade hela lektionen. Fick lite gjort med faktiskt :). Resten av dagen har varit ganska seg.
Efter skolan gick jag runt och var hur nervös som helst.
Nu har nervositeten släppt. Vet ni?
Jag blev lucia!! Superglad!


Min familj.

Min familj är den absolut bästa. De är de viktigaste i mitt liv och de betyder allt. De absolut finaste människorna är de. Banden som finns där kan aldrig klippas på något sätt någon gång.
Mamma, pappa, Elias. Min familj föralltid.
Moa, Lucas och Heléne. De betyder hur mycket som helst och det blir starkare för varje dag. Världens bästa människor de med och vi hör ihop, så är det bara. Det skulle inte funka att de försvann. De är ju en del av mig.

Jag älskar er allihop.


<3

Jag har glömt dig en vacker dag.

Det var längesen jag frös så mycket som jag har gjort idag. Usch och fy. Kom hem för fyra timmar sen och jag fryser fortafarande.. Annars har det varit en bra dag och det gick bra för Moa. Duktiga.
Väl hemma har jag bara chillat framför tv:n och sovit lite halvt. Det kommer inte bli mycket mer idag tror jag.
Imorgon är det skola igen -.- Vet inte hur jag ska klara den dagen riktigt, för imorgon får vi veta.. Gah.
Har haft problem att sova hela den här veckan (det är aldrig ett problem annars) vilket jag tror beror på att jag är så nervös! Det finns för mycket i skallen.
Inte kommer det bli lättare att somna i natt när jag är hur orolig som helst för Frasse. Kan du inte bara komma hem gubben? Matte är rädd om dig ju.. :(


plett

Jag vet att du finns där ute någonstans.


För det bara måste du..

Buy all of the things I never had.

Sitter i bilen mitt ute i ingenstans. Har just nu sällskap av damen på bilden (hon ville inte vara med så mycket på bild). Är på en hopptävling, Moa gulle tävlar. Håller koll på hästen i transporten, en ganska slapp uppgift!
Taggar för att bli galet nervös när syster-yster ska hoppa.


Himlen måste sakna en ängel för en finns här hos mig.


The man in the mirror.

Kom precis hem från torget :) Vi kandidater har visats upp där idag, gick bättre än väntat.
Är lite trött nu, blev dans hela morgonen och en härlig kväll med brudarna igår.
Mammas hus var "ledigt" så vi var där och sov där :) Myspys!
Ska kolla på någon bra film nu tänkte jag och bara slappa. iiiiii.


I know that you got your reasons.

Skolan var okej och dansen gick bra. Måste säga det igen, den är grym!!!!
Direkt efter skolan så blev det luciaträning som också gick bra, åh vad vi är duktiga. Efter den så ringde Pia mig och ville att jag skulle vara med på fotografering till farsen. Det kunde jag väl sa jag och farmor skjutsade mig till en fotograf :) Vi tog lite plojfoton som jag tror blev riktigt härliga :D

Nu sitter jag och försöker lära mig någon tyska. Det går riktigt dåligt måste jag säga :( Får inte in något alls i huvudet :(




RSS 2.0