Perhaps you should also est your makeup so you'll get pretty om the inside bitch.

Sitter hemma hos Moa (bruden på bilden) och har det allmänt bra. Vi har druckit te, pluggat och bara larvat oss. Nu håller jag på och installerar Sims på min dator, så bloggar från mobilen. Det går segt att installera.. Ska snart hem igen och sova tidigt. Har så jäkla mycket att göra så jag är trött hela tiden. Allt går i ett. Jisses, snart är det väl dags att köpa hus och skaffa jobb med. Jag hinner inte med!


Det här är mitt liv, jag lever min dröm, har tagit mig hit, utan rast eller sömn.

Vi missade mer lektioner än planerat, bussarna gick inte så bra som vi trodde och vi kom på att vi behövde mat också. På vägen till stan gjorde jag, Ebba och Elin en god gärning som är värd dagens ros.
Vi åt supergod buffé och levde livet. Sen skulle vi till Folkunga och gick vilse på en kyrkogård. Men det gjorde inget för vi var ändå tidiga :)
Väl på folkunga så blev vi uppdelad ei grupper och vi fick kolla runt på skolan, vara med på en lektion, sitta och prata och ja, bara kolla läget helt enkelt. Det kändes faktiskt jättebra och jag kanske är klar med mitt första val nu :) Yeeei! Åkte hem med bussen sen och gick hem till pappa för att packa alla grejor. Är hemma hos mammut nu och pluggar. Kör blev det ingen för den var inställd.. Surt..

Nae, ska plugga vidare.
Tjao!


Because of you I am afraid.

Sovmorgon idag, super!
Ska gå iväg till skolan snart och ha två lektioner. Sen drar jag och Elin till stan och är med på lite lektioner på estetiska programmet, Folkunga. (Hoppas att jag blir klokare av det. För snart ska jag välja... HJÄLP!)
Hur jag ska hinna med allt innan ett vet jag inte än, men det löser sig nog.
Ikväll blir det kör med :)

Nu ska jag dra, puss!


When it hurts to much to pretend.

Är återigen i logen. Tycker synd om mig själv, har så jävla mycket i skolan.
Men jag har ingen fokus eller ork till att plugga. Helvete!

Det är inte vidare rolig publik ikväll heller, det är synd eftersom det är sista föreställningen. Busen var lite roliga iallfall. Hihi!

Nä, nu vill jag hem. Till pianot, spela av mig!

You are so unforgettable and you make me feel like an angel.

Ingen sovmorgon idag inte. Jag var till och med uppe innan tuppen! Ut till stallet för stalljour och det här jag är fast nu och ett par timmar framåt. Ska rida en sväng i snön när vi är klara och sen ska jag hem och till farsen. Sista föreställningen idag, bus på G :)
Nu ska jag fortsätta jobba. Puss!


And all the roads we have to walk are winding, And all the lights that lead us there are blinding.

Sov till halv elva imorse och jisses så skönt det var att få sova lite! Städade åt min kanin och sen städade jag lite i mitt rum. Hann med att spela monopol med mina bröder och det gick inte riktigt så bra som jag hoppats på. Gick ner till kulturhuset sen och Lulle gjorde mig sällskap.

Sitter nu i logen med lite härligt folk. Ska snart sälja fika och sen ska jag hem. Blir att käka med familjen och vad som händer efter det får vi se.


Jonnyboy och Limpan!

Hela världen är så underbar om man är korkad, dum och glad.

Pianolektionen var riktigt rolig och jag är nöjd med mig själv! Kan mer än vad jag tror ju :) det här kommer bli bra tror jag!
Direkt efter lektionen blev det stallet och jag trodde jag skulle bli kvar där i ca en timma. Men icke sa nicke, 3 timmar blev det. Fick god tacos på kvällen och sen har jag myst framför TV:n, tränat på pianoläxa och plockat iordning bland en jäkla massa papper. Imorgon tänker jag ta en stor fet sovmorgon. Det är dags nu och det förtjänar jag! Så det så! Puss och godnatt raringar, suss så gott!


Om du inte skulle vara den du är skulle saker vara mindre komplicerade.

Trött som en trötter tog jag mig upp ur sängen imorse och tog mig sen till skolan. Hemkunskap första lektionen och det var kockduell. Den vann jag tillsammans med Patricia, Moa och Sara. Nu har jag SO och efter det två eller tre lektioner innan jag slutar.
Efter skolan blir det piano och sen ska jag till stallet en sväng och hjälpa Moa att vara domare på maskeradhoppning. Det blir nog bra det! Blir lite fredagsmys ikväll med film, popcorn och annat mums.

Puss på er gullungar!


Några ord om stora saker, här finns allt för alla smaker!

Prova på dag på facetten idag, det var rätt roligt faktiskt. Slappt med för den delen.
Hade bara språk, NO och idrott sen. Skridskor på idrotten och det var rätt roligt faktiskt. Vi körde mest fotboll på isen. Det var livsfarligt men galet roligt. Eftersom jag inte är superduktig på fotboll så höll jag fast motståndarna istället :) Det var en bra taktik, men problemet var bara att de gjorde likadant och jag åkte i backen några gånger.. Haha, riktigt rolig idrottslektion måste jag säga!
Efter skolan blev det till stan med min käre far och vi bytte ett par shorts till mig. Jag fick med mig lite annat hem också :) Tack pappa för den trippen till stora staden, du är väldigt bra du!


Lite halvkass iPhonebild.
T-shirt, linne, strumpbyxor, nagellack, smycken.
Köpte mascara med, men det kom inte med på bild :)


Titta vilken sötsak som jag och Moa blev kompis med igår! Iiiih, gullis :)


Will you tell me ones again how we're gonna be just friends?

Blev en galen men mysig galoppträning på ett fält idag. Midde var taggad till tusen och jag hade inte så mycket att säga till om inte. Haha, han är rolig han den gamla gubben :)


hehe..


Vi har vandrat samma vägar, vi har delat samma drömmar.

Om det är meningen att man ska dö av geografi så har det nog prickat rätt. Jag hatar det.
Skolan överhuvudtaget nu är rätt blä!! Prov, inlämningsuppgifter och ett jävla tjat om nationella proven.

Red båda hästarna i stallet. Nu är jag hemma igen och har käkat. Jag har hittat en tröja i garderoben som jag glömt bort att jag köpt med, det är lyckat. Det var inte ens längesen jag köpte den. Jaja, glad blev jag :)
Vad gör jag nu? Jag tycker synd om mig själv pga geografin. Fast inte hjälper det, bara att bita i det sura äpplet och tugga (eller?)

Så, nu ska jag ägna mig åt det jag ska. Snart iallafall. Nu. Ja, nu.

Hejdåååå!


så glad ska jag vara imorgon :)


Jag kan aldrig vara den du vill att jag ska vara, baby du borde veta bättre.

Wiiiihu, slutar vilken sekund som helst :)

Har på teorin läst igenom hela genetikavsnittet i boken. Nu fattar jag det mesta, gött!
Ska gå hem med Sara nu och kanske hinna plugga. Sen blir det till stallet och pussa på pållarna.

Puss!

Det finns människor som ingen jävel vill se. Människor som bara Gud orkar med.

Kören igår var läskig men ändå rolig. De andra är så sjukt duktiga, men jag lär mig nog snart :)

Höll på att inte komma upp ur sängen alls imorse, är så trött på morgonen -.-
Aja, jag är i skolan iallafall och har precid haft engelska. Ska ha musik nu och det enda vi gör där är att lyssna på en massa snack om rockens historia. Går till halv fyra idag. Blir stallet efter det :)

Mina veckor kommer börja se annorlunda ut nu och det känns skönt. Ska börja spela piano igen vilket jag ser fram emot. Hoppas bara att det går bättre än sist... Hehe.

Vi hörs! Puss

Sometimes I wonder where I've been, who I am, do I fit in?

Tyskan var inte allt för rolig. So:n lite roligare, Beppe kan vara rolig att lyssna på ibland. Nu vet jag vilka som kommer vara arbetslösa och inte i framtiden. Bra att veta det :)
Har lunch snart och sen har jag bara några lektioner kvar. Slutar vid två! Wihu!
Ska på kör med Cajsa ikväll. Det blir nog bra det. Sjunga av sig lite, like it.
Kanske borde jobba de sista fem minuterna nu så jag kan ha koll på min ekonomi när jag blir stor!

Starting from zero and got nothing to lose.

I close my eyes so I can be with you.

Stallet på förmiddagen och på eftermiddagen/kvällen fars. En rätt bra söndag ändå :) Träffat många fina människor. Jag har faktiskt inte så jättemycket att skriva, inte så mycket som annorlunda hänt idag helt enkelt.
Jag tänkte sminka av mig, ta ett snack med tandborsten och sen sova.
Har sovmorgon imorgon :) Det om något är härligt!
Hejdå på er.

Puss&Kram


fin bild på ewii och mig! vi ser ut så :)


I was born to tell you I love you.

Sara var superduktig på tävlingen :) stolt som bara den över henne!
Höll efter det på att frysa ihjäl i stallet, men mysig ridtur.
Har sovit en stund och nu drar jag iväg på festligheter!


Just look up to the stars and believe who you are.

En trött tjej ska nu hoppa in i duschen och sen göra sig klar för att kolla på drilltävling. Sara som tävlar! Taggad som bara den att kolla :)))
Efter tävlingen ska hon till stallet och ikväll blir det att fira Patricia!
Mer bloggning kommer :)


Why am I so afraid to lose you when you are not even mine?

Efter skolan blev det ju stan. Åkte med pappa in istället för buss.. Han och jag gick en sväng på stan. Köpte födelsedagspresent som jag skulle och så fick jag även med mig två tröjor hem.
Sen blev det ju öppet hus då. Nu känner jag mig glad och har en adrenalinkick ungefär. Varför vet jag inte riktigt än. Bestämt mig för gymnasium har jag inte gjort än. Det är mycket svårare än vad jag trodde. Men ska på möte imorgon med SYV så snart så :) Hehe. 

Ska sova nu tänkte jag! Sovmorgon imorgon, wihu! :)

Puss!  

Slå tillbaka, annars kommer de aldrig låta dig va.

Blev att käka på Steve's igår med Moa, pappa och Heléne. Gott var det :)
Sen gick jag och mamma till Klara gymasiet. Lyssnade på lite olika grejer och det var bra.

Har NO just nu och det går ganska bra tror jag. Har tre lektioner till innan lunch. Hatar torsdagar -.-
Efter skolan blir det iallafall att dra till stan och kolla lite där. Ska fixa födelsedagspresent och kanske hittar jag något roligt till mig själv? Ska till Folkunga efter det. Förhoppningsvis är det det sista öppet hus jag går på. Vill bara bli klar med mitt val nu.. Men det går inte så bra :) Inte lätt inte. 
 
Vi hörs, pusssssss!

Turn me up when you feel low.

Sitter nu i bilen påväg till stan. Pappa är taxichaufför. Innan öppet hus det blir det en sväng på stan med Moa och så ska vi käka någonstans med. Låter bra, låter bra :)


Like we were made for eachother.


Haha, jaaa.

Du är den jag kunde va.

Mår fortfarande inte särskilt bra men jag tog mig till skolan ändå. Ska ha matte när som helst och sen kommer dagen fortsätta med jobbiga lektioner.
I eftermiddag ska jag kolla gymnasie och det ska jag göra imorgon också. Hoppas att jag är lite mer säker efter det på vad jag ska välja.

Nu ropar Algebra på mig så jag ska väl se vad han vill.
Pusshej!



Är med och tävlar!

Jag är med och tävar om ett presentkort hos http://linnealjungberg.blogg.se






Turn around and look at me, I'm here.

Har inte så mycket tid att skriva.
Ska hoppa in i duschen och sen ska jag sova.
Har varit i stallet och det gick okej med ridningen :)
Mådde dock inte så bra och det har jag inte gjort under dagen heller.
Huvudvärk och jag mår illa som bara den :/
Därför ska jag försöka sova bort det.

Hörs imorgon!
Ta hand om er.


Set the world on fire, I'll do anything to get what I want.

Utvecklingssamtalet gick bra och det var över fort. Åkte hem till pappa en sväng och packade grejer och snackade en stund med honom. Sen hämtade mamma mig. Åt för en stund sen och hamnade sen här. Just nu går mamma mia låtarna för fullt och jag myser i min OP som jag förövrigt älskar. Är en tröttis så ska sova om ett tag. Ska fixa om lite med bloggen innan.

Puss på er finingar!


Om man inte vet var man ska så är det ingen idé att skynda sig.

Skolan har gått rätt fort idag :) Skönt tycker jag!
Nu har jag sista lektionen och sen ska jag hem.
Blir tillbaka till skolan igen sen för att ha utvecklingssamtal. Men jisses vad taggad jag är.
Jag tror att jag uppdaterar mer ikväll istället, har inte mycket att säga just nu.

Jo just det. Bella, Bella-Boll, Knatte, Nemo, Bellu! Tack för filmen :) Gjorde min dag! Du är allt bra du <3


gammalt och gulligt!

What if we were made for eachother?

Det var riktigt segt vid farsen idag. Gav mig ut och sprang efter, jag är duktig!
På kvällen nu har jag sett på film och haft lite mys med familjen. Galna är vi.
Imorgon väntar skolan och jag är sådär taggad. Jaja, lika bra att få den här veckan att gå med. Mycket att göra!

Har glömt lite citat med under veckan, så här kommer de som jag glömt :)

"Om ett fönster av möjligheter öppnar sig- dra då inte ner rullgardinen"

"Äventyr är ofta ett resultat av dålig planering"

"Den som inte vill se framåt eller bakåt får se upp"

Nu ska jag säga tack också:
Mamma- tack för att du alltid finns där. bättre mamma finns faktiskt inte.
Pia- tack för ditt roliga sms och för att du är så underbar.
Jull- tack för att du fick mig på humör vid farsen, med massa kramar.
Moa- tack för ditt gulliga sms och för att du är världens bästa syster.
Pappa- tack för att du är du. för att du gör allt för mig.
Elias- du är världens bästa bror, du är galen, precis som jag.
Heléne, Lucas- ni gör familjen väldigt bra. middagarna blir skratt!
Farmor- tack för att du säger så fina, roliga saker jämt.
Mormor- du bryr dig så mycket! tack!

Idag har ni gjort mig glada som satan. Ni är alltid bra, men just idag, så var det ni som gjorde min dag bra!


lite halvgammal bild :)


Lära sig gå, det var svårt för jag snubblade på alla tankar som nuddar dig.

Upp klockan nio för en tripp till östra station. Nej, inte riktigt. Men till stallet. Världens bästa pappa följde med ut och han byggde fram lite hinder till mig. Hoppade på Tigge och det gick jättebra :)
Hem sen och nu sitter jag och klinkar lite mamma mia låtar. De är fruktansvärt bra. Kan alla svenska utantill och har lunnat sen jag såg musikalen i Sthlm för typ fem år sen. Jag blev kär!
Snart är maten klar tror jag. Ska ner till farsen efter. Ska ut och springa efteråt tänkte jag. När nu det hinns med :)

Puss!


Är du verkligen du sa, om sanningen ska fram?

Någon gång ska jag sluta bry mig. Någon gång ska jag inte låta andra styra och aldrig låta mig bli sårad. Någon gång.


Gråt åt kära du det är lika bra.

Hej hopp! Skolan var förjävlig idag ungefär. Fem lektioner innan lunch och jag var hungrig. Sur blev jag och skällde lite på min lärare för att hon är dum. Hihi! Vad mer? Jag har jobbat som en tok med mitt tekniska system och det börjar bli rätt bra om ni frågar mig. Vet inte om Marita håller med, hon säger bara.
- Fortsätt skriva, utveckla, skicka in igen! Det är så en processkrivning fungerar lilla gosegrisen. Lite rolig är hon allt. Idrott sista lektionen vilket var styrka. Jobbigt men bra!
Nu sitter jag och väntar på att maten ska bli klar. Ska kanske ut till stallet sen och lyssna på när de pratar om gymnasiet som ska vara där. Verkar vara rätt bra, men jag ska inte gå där. Hästarna får stanna som en hobby!
Mat-time :D

Puss!

Dagens citat:
Vad hjälper det att ha en massa idéer om man inte förverkligar dem?

Glöm bekymmer, sorger och besvär.

Trött som två imorse- som vanligt.
Tog mig till skolan och nu sitter jag här. Det har jag gjort i tre timmar nu föresten. Har jobbat med powerpoint och med tekniskt system. Är klar med det där systemet nu, härligt! Powerpointen börjar bli klar den med så nu känns det rätt bra! Har lite rast nu (tror jag)? Slutar vid två, wiiiiihhuuuuu! Sen blir det stallet och sånt :)

Dagens citat:
Vårt beteende dikteras ofta av våra förväntningar


vi är normala


Can you tell me, do I end up happy?

Jag gick och lade mig vid halv åtta igårkväll. Inte ofta det händer :) Sov dock riktigt dåligt och vaknade flera gånger. Så pigg var jag inte i skolan direkt. Men jag blev glad direkt första lektionen då läraren sa att vi skulle få sluta klockan 11:35. Hur skönt?
Har kollat film med syster nu och ska iväg till stallet snart. Vi ska bara plugga lite först, på något tekniskt system. Jag fattar inte allt för mycket. No är inte min grej. Just nu har jag lite halv panik med över gymnasiet också.
SYV var i våran klass idag och pratade om valet igen. Jag vet ju inte vad jag vill! Hjälp.
Nae, vi hörs hörreni!

Dagens citat:
Hjälp någon uppför ett berg samtidigt som du bestiger det

Ljuset brann ut, spelet tog slut.

Vaknade klockan elva och segade mig hemma hos mamma tills klockan var två. Då gick jag hem till pappa för äta. Sen hämtade vi alla grejer hos mamma med bilen. När jag kom hem igen gick jag, Moa och Lulle till hälso och tränade. Skönt! Nu har jag duschat och har bosatt mig framför datorn. Kommer flytta här ifrån snart för att hitta på något annat. Back to hell imorgon.. Saker har varit roligare. Menmen, lika bra att få sista terminen avklarad nu. Härligt att träffa alla saknade människor igen iallafall.
Vi hörs imorgon. Ha det så bra :D

Dagens citat:
Det gäller att hålla nyfikenheten vid liv.


Var inte rädd, jag går bredvid dig.

Jull, min fina vän.

Du är otroligt bra.
Du är en äkta vän och jag är riktigt glad att jag känner dig.
Du ställer alltid upp och du vet att jag finns här för dig.
Jag älskar dig till 1000 och alla borde få ha en vän som dig.
Underbara, fina människa.
Du är en av de bästa jag vet!
Med dig som vän så blir livet alltid lite lättare.




<3


Are you ready or not? Am I ready?

Jonte och Sophia var här nyss på fika. Jag hade bakat och det var grymt gott :D Hihi.
Tänkte ta med mig kakan ner till farsen så alla andra kan berömma mig för det, nejvars. Men med ska den!
Jag ska dit alldeles strax, ska bara klä om och fixa lite innan.

Tror att jag ska börja med att ha ett citat i varje inlägg. Jag har nämligen en massa kort med bra citat på. Om allt. Så här kommer det första:

Man måste stanna upp en stund ibland för att orka gå vidare.

Puss på er.


fast.

We all have a story to tell.

Det kommer inte fungera.
Ska jag verkligen behöva vara utan dig?
Varför utsätter jag alltid mig själv för det här?


I just want the world to dance.

Jag kom precis hem från en liten promenix med mamma. Vi var vid kulturhuset och hämtade mammas smink som hon hade glömt. Där har jagh förövrigt tillbringat hela eftermiddagen och kvällen- på kulturhuset alltså. Fix med hår, fika osv osv. Var även och handlade lite och hur gick det egentligen? Nja sådär. Tappade ungefär allt och John fick gå efter mig och plocka upp allting jag tappade ;) Haha. Fick träffa Jull med, iiiiih!!
Andra akten chillade jag och John lite i logen och jag lyckades somna.
På kvällen blev det lite pizzamys och trevligheter med alla i ensemblen. Vi körde rappakalja, haha galet spel!! Men mitt lag, bestående av mig, Robert var bäst. Vi kom bara näst sist. Roligt hade vi iallafall :D

Nu är klockan kvart över tolv och jag har bakat. Tänkte få bort sminket, borsta tänderna och sen sova!

Puss!

Why are you not here with me?

Klockan är halv 7 och jag är vaken. Ska ha stalljour. Inte jättetaggad om jag säger så.. Förhoppningsvis blir vi klara fort och då kan jag sova några timmar innan det blir fars igen. Håller tummarna för det!! Hejhej!


Take me for what I am.

Blev en riktigt bra dag igår!
Först stan med älskade Emli. Vi lunchade och kollade i affärer hela dagen. Fick med mig lite av varje hem. Mycket nöjd över att jag hittade en kavaj :) älskar den! På bussen hem blev det en jäkla massa skratt. Hihi, som resten av dagen med ungefär. Vi gillar att bjuda på oss själva :D
Mamma hämtade mig vid stationen sen och det blev fars. Fixade håret på Jonna, Gun och Kerstin. Efter det blev det säljning programblad och kaffebiljetter. När det var klart så gick jag och John ner till kebabbaren och köpte pommestallrik. Blev jäkligt trötta efter så i pausen när vi skulle sälja fika blev det lite fel då och då.. Haha. Sen körde vi Wii och det var kul som fan. Vi dog hela tiden och skrattade åt allt. Vi var nog lite väl trötta. Hehe.
Kollade på film när jag kom hem och sen sooooova!

Idag, just precis nu käkar jag frulle och ska snart iväg till stallet. Efter det blir det fars igen!

Puss


And I dream about you all the time.

Klippningen blev bra, ingen skillnad alls nästan. Känns lite kort nu bara.
Myspys med moster och dom förut, mycket bra människor!
Blev en tripp till stan nu på kvällen med Moa. Vi såg New Year's Eve. Den var rätt bra faktiskt. Missade dock slutet för jag och Moa var tvungna att springa ifrån biografen tidigare. Det var lite smått pinsamt sådär, men måste man så måste man. Är det sista bussen som går så är det så.. Hehe. Vi hann iallafall med bussen. Skönt tycker jag.
Köpte även två filmer på hemmakväll, billigt och bra. Ska jag kolla på när jag har tid :). Perfekt kväll med världens bästa!


Money for nothing, money for nothing.

Miss Smedberg har redan hunnit varit ute i stallet och ridit. I vanliga fall skulle jag inte ha vaknat än. Tokigt.
Nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag få i mig lite mat. Sen blir det att åka till frissan och klippa bort lite slitet hår. I eftermiddag kommer min moster, Patrik och kusin hit.
Jag hör av mig efter frisören tror jag.


Vill ha sommar!

Thanks for acting like you care.

Eftermiddagen blev sådär, mycket som gick fel. Kvällen har varit lite bättre.
Dumma tankar som förstör allt. Tänkte mysa ner mig i pyjamas nu och stänga resten av världen ute. Kanske tänka lite på mig själv, tillåta mig själv att vara ledsen.
Efter allt det deppiga, godnatt.


Jag drömmer drömmar om att alla försvinner, en efter en.

Hej Hopp. Klockan är tjugo över elva och jag vaknade för en stund sen.
Ska till stallet och hoppa lite idag, efter insläpp någon gång.
Innan dess ska jag hinna städa och fixa lite. Synd att det är så jävla halt ute, skulle inte vara fel med en löprunda. Får stå över det idag, brutna ben är inget roligt har jag hört.

Take care.

There is still a little bit of you left.

Det blev en tripp till Grebo på kvällen för att träffa Evelina. En massa prat, film-mys och popcorn. Perfekt kväll! Evelina, du är lite lagom bäst du! Har spelat spel med mammut och tänkte sova nu. Orkar inte hålla ögonen öppna mer. Godnatt! :)


Notice me, take my hand.

Sov återigen lite för länge. Fast jag gillart!
Idag ska jag inte göra något alls. Ska träffa Ewii ikväll en sväng tror jag.
Blir nog en del film, bok, chill. Återkommer.

Hejhej.

Jag försöker lära mig att förstå dig.

God fortsättning alla!

Bloggning blev det ingen alls igår, som ni märkte :) Jag hade fullt upp hela dagen. Först blev det stallet på förmiddagen. Sen fars vilket innebar fikasäljning och en hel del bus med Jull <3
Efter det gick jag hem och klädde om. Åt hemma och sen gick jag och Moa. Kvällen blev bra. Kulturhuset, ute i Åtvid och sist bron. Galet mycket folk där men det var roligt :)

Idag har jag sovit länge och sen var jag i stallet. Efter det böev det inventering på ICA. Om jag säger såhär: Jag har haft roligare. Jävla massa kakor och barnmat.
Nu är jag hemma hos min fina mamma och vi har kollat på en hysterisk film. Nu kollar vi på någon ny film. Ska snart sova tror jag.

Vi hörs imorgon. Pussen!


haha, vi är söta! <3

RSS 2.0